Mmmmm, KRAV-gurka

Vilken skillnad på KRAVmärkt gurka jämfört med vanlig, konventionellt odlad gurka så här års. Den här godingen var från Spanien, lagom slimmad och ganska rak i formen. När man skär den är innanmätet "torrt" och alldeles grönt, inte alls så där blekt vattning som gurkor brukar vara. Den smakar dessutom ljuvligt. Köp KRAVmärkt gurka, det är värt det högre priset!

Uppdatering 2008-02-10: Igår köpte jag en ny KRAVgurka och vad besviken jag blev, den var inte alls så där fin som min förra gurka. Jag måste haft tur och fått ett praktexemplar förra gången.

Summa summarum av 2007

Sådär. Då var det dags att blicka tillbaka på året som varit. Det är bara att inse: 2007 var ett händelserikt och otroligt givande år för mig på nästan alla sätt. Det är lätt att glömma bort allt roligt som man gjort när den grå (och nu är den verkligen GRÅ) vardagen lunkar på. Så vad hände då förra året?

Jag blev singel. Det i sig var ju ingen rolig historia men det visade sig vara bra för mig. Jag blev så illa tvungen att aktivera mig mera och det är jag glad för.

Jag fick två nya, goa kompisar. Dels en gammal klasskompis från högstadietiden, dels en helt ny bekantskap gjord genom ett bröllop+salsa+kameraförsäljning. Det blir svårare att hitta vänner med åren, man blir mer kräsen på den fronten också. Därför är jag verkligen glad för mina nya väninnor (som dessutom är singlar).

Jag flög luftballong. Med mormor. Det var en otrolig upplevelse i bästa möjliga förhållanden, en sisådär 22-23 grader i strålande sol en kväll i juni. Det skulla jag vilja göra om.

Jag fyllde 30 och hade en kanonkul middag/fest för mina vänner och min familj där jag själv fixade all mat. Sådana där fester borde man ha oftare.

Jag hade för första gången 4 veckors sammanhängande sommarsemester och besökte flera nya platser i Sverige tack vare att jag fick låna min mammas bil under sommaren. Sandhammaren och Bjärehalvön i Skåne och skärgården utanför Göteborg. Dessutom var jag nästan två veckor i sommarstugan och det var urhärligt.

Jag paddlade kajak för första gången under en septemberhelg i Stockholmsskärgård. Det var roligt och spännande. Något jag gärna gör om fast helst utan regn och i högre temperaturer.

Jag började sjunga i kör. Inget avancerat men jättekul att sjunga av sig lite en gång i veckan.

Jag köpte en alldeles ny, superbra kamera. Den har varit min trogna lekkamrat sen jag köpte den.

Jag åkte till Prag med jobbet, en stad jag aldrig varit i.

Jag åkte till Barcelona (där jag inte heller varit förut) en långhelg i oktober tillsammans med min bästa kompis. Vi hade det hur bra som helst och varmt och soligt väder.

Jag kom igång ordentligt med både cykling och träning, vilket gjorde att jag både mådde bättre och fick snyggare figur.

Jag gick på Running Dinner, Speeddejting och nätdejtade ett helg gäng grabbar under hösten. Det var lärorikt och ett nyttigt steg för mig (som dock ej lett till något som helst romantiskt).

Jag åkte på en ridresa till Costa Rica över jul- och nyår. Det här var en helt fantastisk resa. En upplevelse som jag kommer minnas hela livet.

Så det är med varma minnen jag lämnar 2007 för att blicka framåt mot ett nytt år som jag hoppas blir kul det med.


Snart bryts tystnaden..

Jag ska snart skriva lite nytt här på bloggen nu när jag är tillbaka i vardagen efter en utlandsresa....


RSS 2.0