Drömmar

Ibland är det fascinerande hur hjärnan funkar.... häromdagen på Facebook var det en kille vid namn John som klickat ja på mig på Are you interested? Hans namn fick mina tankar att göra ett snabbt minnesbesök till min barndom och min stora kärlek under låg- och mellanstadiet som också hette John.

Som vuxen har jag väldigt sällan ägnat honom mina tankar bortsett från de ljuva minnena av mellanstadiets tryckardanser på terminens enda klassträff där jag med min öra tryckt mot hans bröst kunde höra rytmen av hans hjärta ackompanjera "True colours" eller "One more try", he he.

Inatt drömde jag att jag träffade John på någon slags fest och efter alla dessa år fanns där forfarande en liten gnista mellan oss. Känslan var tydligt ömsesidigt och det var outtalat helt självklart att något skulle hända mellan oss. Han var väldigt varm och fysisk i drömmen och tog varje tillfälle till kroppskontakt i den trånga baren. Ville gärna att jag skulle stå tätt framför honom när jag beställde så jag kände honom nära bakom mig. Tyvärr stannar drömmen här...hade kunnat bli en intressant fortsättning ;-)

RSS 2.0