Premiärdopp och snoppsafari

Årets första dopp tog plats i Mälaren sent igår eftermiddag. Svalt men uppfriskande. Härligt att få torka i solen med tårna i sanden efteråt.

Premiärbadandet föranleddes av en minst sagt intressant dag på cykel som tog sin början i Pampas Marina (skulle hyrt kayak men de var slut), vidare till Alvik och längs vattnet  hela vägen till Nockebybron på jakt efter en sol-och-bad-klippa utan folksamling. 

Letandet fortsatte till Kärsöns nordvästra sida. Jag hade i och för sig hört talas om att det skulle vara ett känt nakenbadställe, men jag var inte beredd på att möta spritt språngande nakna medelåldersmän som vandrade på de smala skogsstigarna med snoppen gungandes från lår till lår eller satt utspridda på klipporna och lekte med snorren. Som tjej kände jag mig lite som en inkräktare och varken jag eller min killkompis var väl helt bekväma med all denna manlighet så ogenerat på display i solskenet.

Nä, sökandet efter badställe fick fortsätta på andra sidan Kärskön (utan framgång). Till slut blev det bad från en brygga i närheten av stallet efter att ha slöat ett par timmar i Drottningholmsparken där risken för nakna karlar är minimal.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0